Радваме се да споделим с вас за нова възможност за участие на учебни компании от направление „Високотехнологични решения за градове и общности“ в полезна среща с представители на ЕИТ (Европейски институт по иновации и технологии) „Градска мобилност“, в която да представите своите бизнес идеи на учебни компании и да получите обратна връзка.

Срещата ще се проведе онлайн на 12 януари, 11:00-13:00 ч. Всяка учебна компания, която иска да участва трябва да приготви 4-минутна презентация на английски (ppt/prezi/pdf)а представителите на ЕИТ ще имат 5 минути да ви дадат обратна връзка. Срещата няма състезателен характер има за цел да помогне на учебните компании от направлението.

Желаещите да се включат трябва да изпратят своите заявки на следния линк: https://form.jotform.com/223492874333360 до 9-ти януари включително. Срещите ще са индивидуални в Zoom (учебна компания и ЕИТ), заявилите участие ще получат точен час на среща в периода 11:00-13:00 ч. и линк за включване в Zoom.

Срещата ще бъде полезна, ще получите ценна обратна връзка от топ специалисти в сферата, ето защо ви насърчаваме да се включите!