3938 thumb

Драги участници в програма „Учебна компания“,

Искаме да ви поканим да кандидатствате с вашите бъдещи учебни компании първият иновационен лагер за участници в програма “Учебна компания”. С цел да включим повече участници решихме да организираме да го проведем на живо на две места – в София и Варна. Лагерът е посветен на едно от най-важните неща при стартиране на бизнес и учебна компания – генериране на идея и ще бъде свързан с трите направления в програма „Учебна компания“.

Иновационните лагери ще бъдат на 22-23 октомври в София и на 27-28 октомври във Варна като идеята е учебните компании да се насочат към мястото, което е по-близо за тях (примерно Русе и Бургас към Варна, Плевен към София както и отборите от Южна България )

  1. Джуниър Ачийвмънт България покрива разходите за настаняване (една нощувка в двойна стая) и възстановява разходите за транспорт на участниците (учебна компания и учител).
  2. Можете да регистрирате 3-ма представители на учебна компания или на 6 ученици от училище, ако в то участва с повече от една учебна компания!
  3. Участниците ще работят в смесени екипи от 6 човека, ще работят с подкрепа на ментори, а на финала ще презентират идеите си пред жури.
  4. Формата за кандидатстване е активна до 13-ти октомври или изчерпване на местата!
  5. Одобрените участници ще получат имейл за потвърждение, програмата на лагера и конкретен адрес на провеждане във Варна и София.

 

Местата са ограничени, така че побързайте!