Драги участници в програма „Учебна компания“,

Искаме да ви поканим да се включите във Финансов лагер за учебни компании на 8.02.2022. от 10:00 до 16:00 ч. Предвид обстановката ще се проведе онлайн в ZoomВ него могат да участват регистрирани учебни компании като се допускат 3-ма ученика от компания, до 3 учебни компании от училище или 9 ученика (в случай на повече от три учебни компании в училище преподавателя може да прецени, дали да включи ученици от 3 компании или да избере 9 ученика от всички негови компании). Регистрирайте се тук: https://www.eventbrite.com/e/247129389657

По време на иновационния лагер ще бъдат сформирани екипи от 6 човека (две учебни компании от различни училища), които ще работят заедно върху поставения казус с помощта на менториИма 60 свободни места, които се запълват от първите, които са направили своите регистрации – така че побързайте!

Целта на финансовия лагер е учебните компании е да се повиши финансовата грамотност на учениците и да научат повече за финансовото планиране на стартиращи миркопредприятия. Лагерът ще стартира с кратка презентация по темата, а в края на деня отборите ще презентират своите идеи пред жури, от което ще получат обратна връзка, а най-добрите отбори от три  отбора ще бъдат отличени!

В този файл ще намерите и програмата.

Очакваме ви!