Срокове и стъпки за регистрация на учебните компании за учебната 2017-2018г.

Уважаеми преподаватели и уважаеми ученици,

Джуниър Ачийвмънт България отваря регистрацията за учебните компании в срок до 30.11.2017г. трябва да направите следните стъпки:

  1. Подписване и изпращане на рамков договор между Вашето училище и Джуниър Ачийвмънт България, и анекс към него за учебната 2017-2018 г.

Можете да направите сканирано копие на договора и да го пуснете по електронен път на viktoria.radeva@jabulgaria.org или да изпратите две копия по поща на адрес:

гр. София, ул. „Загоре“ 9, Джуниър Ачийвмънт България, на вниманието на Виктория Радева.

  1. Заплащане по банков път годишната такса от 10лв за участие на 1 учебна компания в програмата

Таксата се заплаща по следната банкова сметка:

Джуниър Ачийвмънт България, Банка ДСК София

BIC: STSABGSF

IBAN: BG14STSA93000017677215
С едно платежно нареждане може да се заплатят таксите за всички учебни компании от 1 училище. В основанието за плащане изпишете „Регистрация на учебна компания …….  (наименование на една или повече учебни компании)“.

За всяко плащане издаваме фактура, ако плащането е направено от училището и желаете фактура за училището моля да ни изпратите данните име на училището, МОЛ, адрес и Булстат преди да направите превода, отново на имейла: viktoria.radeva@jabulgaria.org

  1. Да си направите профил на учебната компания на онлайн портала

Къде: http://company.jabulgaria.org/project/tr/home/signup
При регистрацията на учебната компания се прикачва предварителен бизнес план (бланка, която се намира в секция Ресурси) и сканирано копие на вносната бележка за годишната такса, където трябва да фигурира името на учебната компания.

  1. Да кандидатствате за ментор още на етапа генериране на бизнес идея

Можете да податете своята заявка чрез попълване на електронен формуляр в срок до 10.11.2017г. вкл. https://form.jotform.com/72051848821962

  1. За учениците, които се обучават по програмите на Джуниър Ачийвмънт, бихме искали да помолим за тяхното участие в анкета, която се организира от JA Europe и Европейската кръгла маса на индустриалците 

http://www.whyeuropematters.eu/survey-Bulgarian/

Участвайки в проучването, един ученик има възможност да спечели билет за Алумни конференцията на Джуниър Ачийвмънт в Талин, Естония 29.08-2.09.2018г.

Пожелаваме УСПЕХ на всички участници в програмата тази година!