Как да участвам?

За да участвате в програма “Учебна компания” на Джуниър Ачийвмънт България, моля направете справка в коя категория попадате от изброените по-долу.

Ако вие сте:

  • училище – трябва да обучите преподавател по програма “Учебна компания”. След неговото обучение вече можете да въведете програмата във Вашето училище. Обученията се провеждат в София, както и по места, след предварителна заявка от учебното заведение. Джуниър Ачийвмънт България предоставя методологическата помощ и учебните материали за програмата. За повече информация, моля свържете се с офиса на Джуниър Ачийвмънт България от секция Контакти.
  • учител – трябва да преминете обучение по програма “Учебна компания”, като след това можете да започнете да преподавате в училище. За повече информация, моля свържете се с офиса на Джуниър Ачийвмънт България от секция Контакти.
  • ученик – във вашето училище трябва да има обучен учител, който да преподава програмата в рамките на учебното време. За повече информация, моля свържете се с офиса на Джуниър Ачийвмънт България от секция Контакти.